Maak kennis met BodySupport, nu ook in Nijkerk bij jouw favoriete sportschool.

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wil halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook ‘n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

FitPower 24/7 Nijkerk Slimmer afvallen

SLIMMER AFVALLEN

Afvallen wordt gemakkelijker met de praktische tips, kant-en-klare boodschappenlijstjes en lekkere recepten. Door het slimme eetpatroon verbrand je meer.

FitPower 24/7 Nijkerk Slimmer in Balans

SLIMMER IN BALANS

In balans en fit zijn door een optimale stofwisseling. Met uitgekiende eetschema’s ontdek je een betere manier om op gewicht te blijven.

FitPower 24/7 Nijkerk Slimmer in vorm

SLIMMER IN VORM

Breng je lichaam optimaal in vorm. Met de juiste voeding werk je heel gericht aan je figuur. Ook als er voor het resultaat wel een paar kilootjes bij mogen.

Body Support is een combinatie van voedingsbegeleiding en training op maat gemaakt. Ieder mens is anders en met Body Support krijgt de deelnemer begeleiding op basis van metingen zoals lengte, gewicht en het persoonlijke doel. Wekelijks krijg je nieuwe menu’s en worden verschillende metingen uitgevoerd.

De menu’s bestaan uit gangbare producten die te koop zijn in de supermarkt. Het is natuurlijk goed te combineren met de rest van het gezin. De voeding voor 20% uit eiwitten, 20% vet en 60% koolhydraten. Body Support gaat uit van een constante hoge stofwisseling met meer energie. Dit gebeurt door zes keer op een dag te eten, om de 2,5 uur. Daarbij is het belangrijk om altijd 1,5 tot 2 liter water te drinken per dag. Je beweegt op advies van je sportcoach. Body Support adviseert om minimaal 3x per week, 60 minuten te sporten met minimaal één dag rust.

Hoe ziet je week er verder uit?
– Iedere week is er een weeg- en meetmoment
– Iedere week krijg je de dagmenu’s, een vervangende voedingsmiddelenlijst, een boodschappenlijst, kooktips en een tabel met het gewichtsverloop.

De coach gaat een spreekwoordelijk contract aan met je. Het kost ons tijd en energie om je te begeleiden. Je coach verwacht daarom van je dat je op de afgesproken tijdstippen komt sporten en dat je je best doet met je nieuwe eetpatroon. Open en eerlijke communicatie is daarbij van groot belang! Je coach mag streng zijn, maar jij blijft natuurlijk de eindverantwoordelijke!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of laat een berichtje achter!