Alles om het beste uit jezelf te halen

Terwijl jij zorgt voor jezelf, halen wij alles uit de kast om jou te faciliteren. Ontdek de vele faciliteiten van FitPower24/7 Nijkerk.

Altijd geopend vanaf april 2019

Sporten wanneer jij wil, dat is ons concept. Vroeg in de ochtend of juist na je avond dienst? Onze deur is altijd open, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag.

Functionele fitness

Bij FitPower24/7 Nijkerk kun je functioneel trainen rond de kooi van 5 meter hoog en 10 meter lang. Vergeet de grasmat niet waar je de beste oefeningen op kunt uitvoeren!

Moderne en hoge kwaliteit fitnessapparatuur

Met onze apparatuur van onder andere TechnoGym, TECA en LifeFitness garanderen wij jou de kwaliteit die je nodig hebt!

Faciliteiten FitPower24/7 Nijkerk

Een vaste all-in prijs, zonder verborgen kosten

Als je bij FitPower24/7 Nijkerk een abonnement afsluit, zijn de kosten duidelijk. Zonder addertjes onder het gras en lekker transparant.

Gratis trainingsschema

Om je extra te helpen met het werken naar je doel, maken wij naar wens een op maat gemaakt trainingsschema voor jou. Zo word je nog meer gemotiveerd!

Ruime kleedruimtes en douches

Geen extra kosten, lekker ruim en netjes.

Onbeperkt zonnen

Lekker bijkleuren, onbeperkt en voor een prijs die iedereen past. Voor maar €0,75 per minuut. Vaker en langer? Neem een abonnement!

Spinning bij FitPower24/7 Nijkerk

Onze gemotiveerde instructeurs dagen je uit tijdens een spinningles van een uurtje. Laat je motiveren!

Een breed aanbod aan groepslessen

Met ons ruime aanbod groepslessen is er altijd wel een les die je leuk vindt, op het tijdstip wanneer het jou uitkomt.

Faciliteiten FitPower24/7 Nijkerk

Wacht niet langer en zet nu die eerste stap

SCHRIJF JE NU IN