Fysiotherapie bij FitPower24/7 Nijkerk, wel net zo makkelijk

Heb je last van vervelende klachten of een blessure? Saskia van de Bunt helpt je graag weer op weg naar een betere versie van jezelf. Bij de balie van FitPower24/7 Nijkerk kun je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek met Saskia.

Mijn naam is Saskia van de Bunt en woon samen met mijn twee kinderen en man in Putten. In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds januari werk ik in de sportstudio van FitPower24/7 Nijkerk. Ik werk volgens een vernieuwde behandelmethode waarmee ik doelgericht en snel uw klacht kan duiden en oplossen. Centraal staat hierin de samenhang tussen alle spieren en gewrichten, alles zit aan elkaar vast en heeft invloed op elkaar. Hierdoor vind ik soms een oorzaak in uw heup wanneer u last van uw enkel heeft. Via deze behandelwijze kan ik ervoor zorgen dat uw steeds terugkerende rugklacht eindelijk eens echt aangepakt wordt en u de juiste handvaten heeft waarmee u zelf weer de controle over uw herstel krijgt. Mijn behandelingen zijn een samenspel tussen u, als vertaler van uw lichaam, en mij als therapeut. Samen lossen wij uw klachten op want ieder lijf is uniek.

Ik heb in de sportschool een behandelkamer waar ik de intake en voorwaarden voor uw herstel kan verzorgen, daarnaast heb ik de hele sportschool ter beschikking om uw klachten te testen en op te lossen. U kunt ook bij mij terecht voor revalidatie na blessures of operaties of het controleren van uw training als u (medische) klachten ervaart tijdens het trainen.

Ik heb in de afgelopen jaren mijn interresse, naast de algemene klachten en sportklachten, laten uitgaan naar het behandelen van klachten gerelateerd aan operaties en littekens, zoals borstkanker of buikoperaties. Littekens, ook van de kleinste operaties, kunnen gaan verkleven en klachten in uw gewrichten geven. Ook het trekkende gevoel van het litteken kan u een doorn in het oog zijn. Ik heb hier speciale behandeltechnieken voor en kan tot in de diepe weefsels ruimte creeeren waardoor deze klachten verminderen, dan wel verdwijnen. Het is van groot belang dat u gaat of blijft bewegen ook als u medische klachten heeft. Ik kan u daarin ondersteunen in zowel behandeling als training. Mocht u willen weten of mijn behandelingen wat kunnen toevoegen aan uw gezondheid dan kunt u mij altijd even aanspreken als ik door de zaal loop of wanneer de deur van mijn behandelkamer open staat. Samen kunnen we bekijken of u behandeling of begeleiding nodig heeft of dat u zelf verder kan. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Ook zonder verwijzing kunt u bij mij in behandeling komen dus aarzel niet als u klachten heeft en neem contact met mij op!

Onze fysiotherapeut,
Saskia van de Bunt

Fysiotherapie FitPower24/7 Nijkerk Saskia van de Bunt

• Aanwezig op:
    Maandag: 16.00 – 20.00 uur
    Dinsdag: 08.00 – 12.00 uur
    Donderdag: 16.00 – 20.00 uur
    Vrijdag: 08.00 – 12.00 uur

Het is mogelijk voor spoedgevallen of bijzondere situaties buiten deze tijden een afspraak te maken.

Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen?